Основахме Хамалски услуги Херкулес концепцията, че нашите клиенти са наши приятели и така си изградихме репутацията на една от най-популярните компании в България, като предоставяме на клиентите си ефективно и качествено обслужване, което за съжаление се превърна в рядкост в областта на преместването. В Хамалски услуги Херкулес вярваме, че е важно клиентът да разбере как действа цялостния процес и да знае предварително кои разходи да очаквате при преместването си. За нас е от голямо значение да получите точна оценка и ясен план, така че да няма неприятни изненади в деня на преместването. Доволният клиент е добре информираният клиент.
Ние сме тук, за да отговорим на някои от въпроси ви, свързани с преместването, и да ви съдействаме чрез хамалски и товаро-разтоварни услуги, опаковане на мебели, транспорт, извозване на стари мебели и почистване на мазета, тавани, дворове и строителни обекти.

Хамалски услуги Херкулес разполага със специализирана и напълно оборудвана транспортна техника, обучен персонал и репутация за качество и коректност в нашата индустрия. Ние ви предлагаме пълен набор от услуги за преместване на жилища и офиси, както и селекция от превозни средства, за да забравите за стреса, породен  от предстоящото преместване. Услугите на Хамалски услуги Херкулес са надеждни, защото сме лицензирани и се грижим напълно за вещите и спокойствието ви.