Рекламата в Интернет е едно от най-важните условия за успешен бизнес в наши дни. Нямаме желание да пишем дълги текстове защото знаем, че вашето време е много ценно и може да го използвате за по-приятни неща от това.
В момента има само в София около 800 фирми и лица които предлагат уеб дизайн, изработване на страници, оптимизация, SEO и подобни услуги а в България може да са и хиляди такива.
Ние от „Интернет Маркетинг България”  ви предлагаме една нова услуга.
Има фирми който предлагат уеб дизайн на много ниски и привлекателни цени, но щом се разпознаете подробно с техните оферти разбирате някои неща, че вие трябва да напишете текстове за вашата уеб страница, трябва да дадете снимки които нямате е цифров формат и други неща с които вие не разполагате и трудно може да намерите човек който да ви помогне.

Тези оферти не включват цени за, оптимизация (SEO) на сайта която много често надхвърля многократно цената на изработката, поддръжка на сайта и добавяне на нова информация е него, популяризиране на вашата дейност и вашият сайт в Facebook и други социални мрежи и директории

Ние искаме да ви предложим една изцяло нова и комплексна услуга която включва в себе си не само изработване на вашият сайт, а цялостен пакет от услуги необходими за рекламирането на вашият бизнес и дейност в Интернет.

 

 „Интернет Маркетинг България”, Ви предлага нашата нова услуга уеб сайт и реклама в интернет за 1 (един) лев на ден.

Какво предлага нашата фирма  „Интернет Маркетинг България” ?


-    Изработване и поддръжка на динамична уеб страница.
-    Изучаване на конкуренцията в вашата търговска (пазарна) ниша и изграждане на цялостна стратегия за реклама в Интернет.
-    Утвърждаване на вашата търговска марка в виртуалното пространство.
-    Техническа поддръжка на сайта и добавяне на свежа информация.
-    Писане на уникални текстове от професионален копирайтър ( писател).
-    Представяне на подробна информация за вашата дейност и за стоките и услугите които вие предлагате.
-    Изграждане на продуктов каталог.
-    Оптимизация (SEO) на сайта, добавяне е тематични директории, директории за статии, добавяне е анхор текстове в форуми и др.
-    Периодична регистрация и създаване на профили и Facebook и в още 60 български социални мрежи и водене на мащабни рекламни компании, добавяне в директории за статии около 20 бр.
-    Високо качествени снимки от наш фотограф.
-    Популяризиране на вашата дейност в сайтове за малки обяви около 60 в зависимост от дейност.
-    Включени в цената домейн и хостинг.

Цени на услугата

Цени на услугата Интернет Маркетинг , т.е. 365 лева на година без включено ДДС. Минималният срок на договора е 1 година. Предварително се заплаща за 4 месеца т.е. около 120 лева, след като изтекат тези месеци може да са плаща месец за месец или както на вас ви е удобно.

Специално предложение за хотели и къщи за гости

Ако вие сте собственик или управител на хотел, ние от „Интернет Маркетинг България” имаме специално предложение към вас.
Вие може да получите вашето специално предложение като се регистрирате в нашият сайт и след това използвате бутона
"Специално предложение", попълвате формата и я изпращате и ние ще ви изпратим предложение което е само и специално за вас.

Забележка:
Ако имате някакви други въпроси използвайте формата за контакти която излиза от бутона в главното меню и за нея не се изисква регистрация в сайта.

Как да поръчаме услугата Реклама в Интернет:

1.    Свържете е нас по телефон и имейл или използвайте формата за контакти на този сайт.
2.    Ще обсъдим с вас подробно какви са вашите нужди от реклама и популяризиране на вашата дейност и какви са вашите очаквания.
3.    Подписваме не ангажиращ договор в който са споменати дейностите които ние трябва да извършим и дължимите от вас суми.
4.    Минималният срок на договора е 1 година.
5.    Изработката на вашият сайт и рекламната дейност започват още от деня на подписване на договора, като първоначалната версия на сайта ще бъде готова до 10 дни и той ще бъде качен на сървър и ще работи.